Arbetschef - Småhus

Arbetschef - Småhus, Stockholm

Vi söker en Arbetschef till att ta över och leda en väl fungerande verksamhet och utveckla den i linje med framtida arbetssätt inom husproduktion. Du har personalansvaret för den egna personalen och du kommer att ingå i ledningsgruppen tillsammans med andra Arbetschefer inom regionen.

Till dina resurser har du även underentreprenörer vilket gör att det är viktigt att du har erfarenheta av att vara en tydlig och affärsmässig kravställare, samt att följa upp det arbete som utförs inom satta tids- och kostnadsramar. 

Här får du möjlighet att vara med och utveckla produktionsarbete och processer tillsammans med dina medarbetare, och genom samarbeten med andra delar av företaget. 

För den här tjänsten ser vi att du har ingenjörsutbildning, eller motsvarande. Har jobbat minst 5 år som Platschef, eller motsvarande, inom husproduktion/prefab. Du har goda kunskaper inom byggprocessen och inom ekonomi. 

För mer information om tjänsten kontakta Lotta Babington Thorszelius + 46 18 50 00 18, cbt@bondi.se, eller Edvard König + 46 8 410 62 904, eko@bondi.se.

 

Top