Regulatory Affairs & QA Manager

Vi söker dig som har bred erfarenhet av att arbeta med regulatoriska frågor. Du ska ha kunskap om de krav och de regler som gäller för godkännande av läkemedel eller erfarenhet av QA arbete av livsmedel på den svenska marknaden.

Övergripande syfte, viktigaste utmaningarna och vad som ska uppnås: 

 I din roll som Regulatory Affairs & QA Manager ansvarar du för att säkerställa att företaget tillhandahåller säkra och ändamålsenliga och kvalitetssäkrade produkter.

Viktigaste ansvarsområden:

•      Ansvara för att företagets produkter är märkta och anpassade till de lagar och förordningar som gäller för läkemedel, kosttillskott.

•      Leda arbetet med att implementera förändringar av lagstiftning

•      Huvudansvarig för sammanställning av produktinformation samt kontakter med myndigheter, nationellt och internationellt

•      Att stödja marknadsavdelningen i deras frågeställningar kring nyutveckling och förändring av produkter samt svara på frågor från kunder och konsumenter

•      Befogenheter att i samråd med VD, marknadschef och QA-chef besluta om indragning av produkter.

Kompetenser/personlighet:

I den här rollen är personlighet avgörande för att lyckas. Du är serviceminded, kvalitetsmedveten, fokuserad och har en förmåga att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter/frågeställningar. Att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har förmågan att överblicka stora informationsmängder samt göra relevanta prioriteringar är viktiga egenskaper.

Du handlägger självständigt ärenden, är en resultatdriven person som är mån om att hålla deadlines och leverera i ett högt tempo. Du är bra på att samarbeta och är strukturerad och initiativtagande.

Tjänsten är placerad i Malmö.

För mer information kontakta Mats Haeger på mobileller mail MH@Bondi.se 

Mats Haeger

Malmö
Telefonnummer: +46 768 72 74 44
E-mail: MH@bondi.se
Top