Försäljningschef IT-bolag, Stockholm

Vi söker en försäljningschef till ett ungt och innovativt som utvecklar egen programvara. Företaget är i en expansiv fas som den nya försäljningschefen kommer att kunna vara med och påverka efter egna och företagets ideer. Som försäljningschef ska du coacha och vägleda en grupp account managers, fältsäljare och personer inom kundservice att utifrån uppsatta strategier och aktivitetsplaner nå sina mål. 

Du deltar aktivt i kundkontakter och bearbetning av prospekt, hjälper till att bygga varaktiga relationer, samt säljer även mot egen budget.

Du har ett par års erfarenhet från coachning av en försäljningsavdelning och gärna vana från försäljning på ledningsgruppnivå.

Vi söker en naturlig och inspirerande ledare som är resultatinriktad, kommunikativ och lyhörd med ett prestigelöst arbetssätt.

Denna tjänst är placerad i Stockholm och du rapporterar till företagets VD

Om detta är en möjlighet som kan intressera dig och du har rätt erfarenhet, kompetens och engagemang, vill vi gärna att du hör av dig. Kontakta Herman Krapf, hkr@bondi.se eller ring 070-6665095, för mer information. Skicka in ditt CV till Application så är du med i processen.

 

Top