MSL för lansering av nytt läkemedel

Vi söker dig som vill axla rollen som medicinsk nyckelperson inom området psykiatri vid ett globalt läkemedelsbolag med nyetablering i Norden och Baltikum.  Du kommer att ha ett brett ansvarsområde som inkluderar lansering av en ny produkt samt delaktighet i att bygga upp verksamheten i Norden och Baltikum. Rollen innefattar att vara en viktig medicinsk resurs externt för men även internt för kollegor. Tjänsten är placerad i Stockholm men annan bostadsort kan vara möjlig. 

Vi söker en person med 2-3 års erfarenhet av en MSL-roll eller motsvarande. Du bör ha gedigen kunskap om läkemedelsutveckling, gärna praktisk erfarenhet av kliniska prövningar. En fördel är även om du har tidigare erfarenhet av att jobba inom psykiatri eller med lansering. I tjänsten ingår resande, då du ansvarar för Norden och Baltikum. 

För att passa i denna roll tror vi att du är självgående och motiveras av att ta stort ansvar. Du är proaktiv i att identifiera utvecklingsmöjligheter och hitta vägar att nå framgång. Något som motiverar dig är att få dela med dig av din kunskap till andra.

Rekryteringen sker löpande och eventuella frågor kan ställas till Ann Rihani, ARI@bondi.se eller på mobil 0723-734221. Skicka in ditt CV till Application

Top