Entreprenör och säljdriven VD till start-up i solenergi-branchen 

Företaget projekterar, säljer och installerar solenergi, batterilagring och laddning hos kommersiella och privata kunder i Sverige. Företaget är en flexibel och snabbfotad aktör i tidig fas med snabb tillväxt och med ett långsiktigt perspektiv. Kunden, tekniken och miljönyttan ligger som grund när vi bygger den förnybara energin för framtiden.

 

Vi söker nu en person som är i början av sin karriär och som vill vara med och bygga och driva bolaget tillsammans med den operativa chefen.
Rollen som VD innebär ett stort ansvar för det kommersiella arbetet och att skapa en struktur för bolagets snabba tillväxt. Du kommer vara ansvarig att ta fram de långsiktiga planerna och sedan sätta dem till verket. 

 

Vi söker dig som älskar affärer och att bygga bolag. Du skall vara prestigelös och redo att ta dig an en bransch i väldigt snabb framfart. Ditt kommersiella driv och struktur skall genomsyra allt det du gör. Du "kavlar upp ärmarna och kör". Som person är du en målmedveten, resultatinriktad och kommunikativ ledare och ”do-er” med förtroendeingivande framtoning. Du prioriterar, delegerar och brinner för att bygga ett vinnande team.

 

Företaget erbjuder ett spännande jobb i en entreprenöriell miljö och att driva affären i en mycket snabbväxande branch. Du får möjligheten att vara med och göra skillnad, driva utvecklingen av förnybar energi som kommer att bli avgörande för framtidens energiförsörjning. Företaget är ett ungt och sammansvetsat team som gillar att både jobba och träna tillsammans. Kontoret ligger centralt i Stockholms innerstad. Vi söker dig som har gått på Stockholms Handelshögskola eller liknande. 

 

Låter detta spännande? Hör av dig till mig med ditt CV och din ansökan via länken här. 

 

Ulrika Nyberg / uny@bondi.se / 0708800407

Ulrika Nyberg

Stockholm
Telefonnummer: +46 (0) 708 800 407
E-mail: uny@bondi.se
Top