Affärsdriven vd till solenergi-start-up

 

Bolaget projekterar, säljer och installerar solenergi, batterilagring och laddning hos kommersiella och privata kunder i Sverige. Bolaget är en flexibel och snabbfotad aktör med ett långsiktigt perspektiv. Kunden, tekniken och miljönyttan ligger som grund när man bygger den förnybara energin för framtiden.

 

Rollen

Bolaget söker nu en VD för att driva bolaget tillsammans med sin operativa chef. Rollen som VD innebär ett stort ansvar för det kommersiella arbetet och att skapa en struktur för bolagets snabba tillväxt. Du kommer vara ansvarig att ta fram de långsiktiga planerna och sedan sätta dem till verket.

 

Vem du är 

Som VD på det här företaget älskar du att bygga bolag och skapa affär. Du skall vara prestigelös och redo att ta dig an en bransch i väldigt snabb framfart. Ditt kommersiella driv och struktur skall genomsyra allt det du gör. Som person är du en målmedveten, resultatinriktad och kommunikativ ledare och ”do-er” med förtroendeingivande framtoning. Du prioriterar, delegerar och brinner för att bygga ett vinnande team.

Bolaget erbjuder

Bolaget erbjuder ett spännande jobb i en entreprenöriell miljö och att driva affären i en mycket snabbväxande branch. Du får möjligheten att vara med och göra skillnad, driva utvecklingen av förnybar energi som kommer att bli avgörande för framtidens energiförsörjning. Det är ett ungt och sammansvetsat team som gillar att både jobba och träna tillsammans. 

Är du alumni från Handelshögskola eller civilingengör med industriell ekonomisk inrikting är det ett stort plus. 
Har du dessutom arbetat i snabbväxande verksamhet och varit med i start-up -fas i ett framgångsrikt bolag är det välkommet. 

Är detta din nästa möjlighet och steg i karriären, kontakta mig för mer information och 
skicka in din ansökan med cv via länken här! 

Ulrika Nyberg I epost: uny@bondi.se I tel/text: 0708 80 04 07

 

Ulrika Nyberg

Stockholm
Telefonnummer: +46 708 80 04 07
E-mail: UNY@bondi.se
Top