Chief Scientific Officer/Forskningschef Life Science

Till ett spännande svenskt börsnoterat innovativ biotechbolag söker vi en driven CSO/Forskningschef. Bolaget har flera produkter i sin portfölj i olika utvecklingsfaser, från preklinisk fas till kommersiell fas.

 

Vi söker en person med gedigen erfarenhet av läkemedelsutveckling i både preklinisk och klinisk fas som är väl insatt i både vetenskapliga, regulatoriska och kommersiella krav på utveckling av nya produkter. Du är van att samarbeta med både externa forskare inom akademi och med CRO-företag då företagets forskning idag i huvudsak sker med externa samarbetspartners. Du är en bra projektledare och har lätt för att samarbeta samtidigt som du är drivande och självständig.

 

Vi tror att du är disputerad inom molekylärbiolgi, immunologi eller närliggande områden. Helst ser vi att du har erfarenhet från både akademisk forskning och från kommersiell forskning och utveckling. Huvudkontoret är baserat i Stockholm och arbetar i nära samarbete med externa parter främst inom Stockholm-Uppsala regionen.  Företaget befinner sig i en kraftig expansionsfas både kommersiellt och forskningsmässigt så här finns en spännande utvecklingsresa att vara delaktig i

 

Lämna din intresseanmälan här!

Göran van den Brink

Stockholm
Telefonnummer: +46 703 21 63 22
E-mail: GBR@bondi.se
Top