Förmögenhetsrådgivare - Stockholm

Framgångsrikt finansbolag i stark tillväxt söker förmögenhetsrådgivare som brinner för att arbeta med marknadsledande tjänster inom modern kapitalförvaltning och som kan leverera en överlägsen kundupplevelse genom service och engagemang utöver det vanliga. Som förmögenhetsrådgivare arbetar du med att etablera och förvalta relationer inom segmenten förmögna privatpersoner alternativt ägarledda företag och institutioner.

Du ska ha betydande branscherfarenhet och mångårig erfarenhet av kvalificerad investeringsrådgivning. Du ska ha ett väl utvecklat nätverk och trogna kundrelationer. Du är affärsinriktad, välorganiserad och van att driva kundprocessen från första kontakt till långsiktigt samarbete. För högpresterande individer erbjuds mycket attraktiva villkor.

Företaget sitter i fina lokaler på bra adress i Stockholm och är i stark tillväxt. Företaget har en gedigen kunskap och erfarenhet av att arbeta med kapitalrådgivning och tjänster för företag, privatpersoner och institutioner och har sedan start hjälpt sina kunder att öka värdet på sitt kapital. Företaget har tillgång till marknadens alla placeringsalternativ inklusive egen kapitalförvaltning.

För mera information om tjänsten, vänligen kontakta Bondi

Top