Real Estate Valuer/Fastighetsvärderare - Stockholm

Vi söker en professionell fastighetsvärderare som kommer att arbeta med många olika typer av nationella och internationella kunder. Detta ställer krav på att man som person är kundfokuserad och lyhörd. Huvuduppdraget som värderare innebär att arbeta med kunduppdrag avseende fastighetsvärdering och agera som en professionell rådgivare. Det är ett mångsidigt arbete där du är bl.a. är ute och besiktigar fastigheter, räknar på kalkyler samt gör analyser.

Företaget är ett av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med 27 000 anställda på 600 kontor över hela världen. Företaget i Sverige är i tillväxt och tillhandahåller rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence samt projektledning till både lokala och internationella kunder. 

För mera information om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Anders Rössel på telefon: 070-867 00 20 alternativt maila ditt CV direkt till: aro@bondi.se . Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV, till ovan angiven emailadress, före den 16:e januari.

Top