Senior Controller - Stockholm

Senior Controller till världens största bolag inom kommersiella fastighetstjänster och fastighetsinvesteringar

 

Vi söker en framgångsrik och positiv controller, med erfarenhet från fastighetsbranschen, som är kvalitetsorienterad, analytisk och engagerad samt har ett strukturerat sätt att arbeta på. Vi söker dig som också, på ett föredömligt sätt, kan analysera verksamheten och förmedla detta på ett professionellt och pedagogiskt sätt till företagets klienter.

  • Civilekonom eller motsvarande
  • 5 – 10 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen
  • Erfarenhet av att hantera dialog med företagsledningar och klienter
  • God kunskap om koncernredovisning och IFRS
  • Arbetat i en internationell miljö

Bolaget med huvudkontor i Los Angeles, är världens största bolag inom kommersiella fastighetstjänster och fastighetsinvesteringar. Bolaget har cirka 48 000 anställda, och utför tjänster åt fastighetsägare, investerare och hyresgäster genom cirka 450 kontor över hela världen. Bolaget erbjuder även strategisk rådgivning inom fastighetsförsäljning, uthyrning, förvaltning, projektledning, fastighetsvärdering, projekt-utveckling. Bolaget i Sverige har för närvarande drygt 90 medarbetare och kontoren är belägna mitt i Stockholms och Göteborgs city.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget och synnerhet för denna tjänst. Sannolikt är att man, inom en snar framtid, kan komma att ta ett större ansvar för ekonomiavdelningen, personalansvar inkluderat.

För mera information om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Anders Rössel på telefon: 070-867 00 20 alternativt email: aro@bondi.se . Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV, till ovan angiven emailadress, före den 24:e november.

Top