Senior Förmögenhetsrådgivare - Stockholm

Finansbolag i stark tillväxt söker en senior förmögenhetsrådgivare som brinner för att arbeta med marknadsledande tjänster inom modern kapitalförvaltning och som kan leverera en överlägsen kundupplevelse genom service och engagemang utöver det vanliga. 

Som senior förmögenhetsrådgivare arbetar du med att etablera och förvalta relationer inom segmenten förmögna privatpersoner alternativt ägarledda företag och institutioner.

Du ska ha betydande branscherfarenhet och mångårig erfarenhet av kvalificerad investeringsrådgivning. Du ska ha ett väl utvecklat nätverk och, till dig, trogna kundrelationer. Du är affärsinriktad, välorganiserad och van att driva kundprocessen från första kontakt till långsiktigt samarbete. För högpresterande individer erbjuds mycket attraktiva villkor.

Företaget som sitter i fina lokaler på bra adress i Stockholm, är i stark tillväxt och har idag drygt 20 medarbetare. Företaget har en gedigen kunskap och erfarenhet av att arbeta med kapitalrådgivning och tjänster för företag, privatpersoner och institutioner och har sedan start hjälpt sina kunder att öka värdet på sitt kapital. Företaget har tillgång till marknadens alla placeringsalternativ inklusive egen kapitalförvaltning.

För mera information om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Anders Rössel på telefon: 070-867 00 20 alternativt email: aro@bondi.se .

Top