Försäljningschef MedTech, Stockholm

Vi söker en affärsinriktad försäljningschef till ett internationellt MedTechbolag i Stockholm.  Du har ansvar för 10-12 säljare på den svenska marknaden. Företaget är marknadsledare inom sitt segment och kombinerar det stora företagets struktur med det lilla företagets påverkansmöjlighet. Du sitter i den svenska ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Försäljningen sker idag främst via landstingen men framöver kommer även konsumentmarknaden vara aktuell.

Du har erfarenhet som försäljningschef inom Life Science. Kanske jobbar du idag med till exempel blodglukosmätare eller andra produkter som riktar sig både till sjukvården och konsument. Du har stor erfarenhet av upphandlingar och försäljning till sjukvården. Som person är du en bra ledare, affärsorienterad, analytisk och strukturerad. Du har en hög energinivå och har lätt att överföra din energi till säljarna. Erfarenhter och personliga egenskaper är viktigare än vilka terapiområden du jobbat med.

Välkommen med din ansökan till Göran van den Brink på gbr@bondi.se, eller ring på 0703-216322. Skriv FC MedTech Stockholm i ämnesraden!

Top