Avdelningschef Konstruktion, Stockholm

Vi söker en Avdelningschef till konstruktionsavdelningen för ett av de mest välrenomerade företagen i Stockholm. Företaget har en gedigen historia och erfarenhet inom just konstruktion, och har växt kraftigt de senaste åren. Företaget har en god kund- och projektbas att jobba utifrån.

I den här rollen får du möjlighet att leda en väletablerad grupp och vara med och utveckla både gruppen och företaget. Du sitter med i gruppen för Avdelningschefer i Stockholm och kan därmed jobba utifrån ett större och mer strategiskt perspektiv. Du är en kommunikativ ledare som är villig att dela med dig av din kunskap och driva gruppens arbete vidare. 

Vi ser att du har en bred erfarenhet av olika projet inom konstruktion och är van att hantera kundkontakter och leda stora projekt. Du är van att tänka affärsmässigt och du tycker om att bygga relationer med både kunder och de andra avdelningarna som finns inom företaget. 

Utbildning: Civilingenjör, till exempel Väg- & Vatten, alternativt högskole ingenjör.

Erfarenhet: minst 10-15 års erfarenhet av konstruktionsarbete, stor erfarenhet av statiska beräkningar och byggteknik och erfarenhet av personalansvar eller varit uppdragsansvarig för stora projekt. 

För mer information om tjänsten kontaka Lotta Babington Thorszelius på cbt@bondi.se eller 070-221 5959.

 

Top