Healthcare Development Executive, Stockholm

Vi söker en Healtcare Development Executive (Key Account Manager) till ett världsledande företag inom Dermatologi.

Du kommer att ansvara för befintliga produkter inom området PDT (Photo Dynamic Therapy) och även arbeta aktivt med kommande lansering. Produkten marknadsförs mot specialister(dermatologer) och många av de största kunderna finns i Stockholmsområdet även om tjänsten sträcker sig över Norra Sverige. Som HCDE ansvarar du för att självständigt driva arbetet med att marknadsföra och sälja företagets produkter i ditt distrikt och säkerställa företagets position på marknaden. 

Ditt ansvar är att bistå företaget inför lanseringen samt förbereda marknaden på lansering genom att kartlägga och bearbeta prioriterade kunder där terapigrupper/expertgrupper inom terapiområdet är av hög prioritet. Som KAM har du ett totalansvar för ditt distrikt och dina kunder, och uppdraget är att på dessa driva "affären", vilket ger en mycket bra möjlighet till täta samarbeten på olika nivåer med de viktigaste beslutsfattarna, KOL och klinikerna. 
Vi söker dig som är redo att ta ett större ansvar, är självgående, drivande och flexibel. Du drivs av försäljning och att arbeta i ett team, ta eget ansvar och egna initiativ.

Bostadsort: Stockholm med omnejd

Erfarenhet/Utbildning:

- universitetsutbildning

- några års erfarenhet som produktspecialist eller KAM

- LIF certifiering

För mer information kring tjänsten, kontakta:

Josefin Fogelqvist eller Charlotta Babington Thorszelius

 

Top