Nordic KAM Corporate Accounts - Estetik, Stockholm

Nordic Key Account Manager med ansvar för Corporate Accounts

Tjänsten har ändrats och kommer även att innebära ett försäljningschefsansvar för 8 säljare.

Vi söker dig som vill arbeta med världsledande varumärken i en expansiv bransch. Tjänsten innebär försäljningsansvar för företagets estetiska produkter inom region Norden. Du erbjuds ett arbete med höga målsättningar i en dynamisk och utvecklande miljö.

Din uppgift blir att bygga starka och varaktiga relationer med företagets största kunder som är återförsäljare av produkter och behandlingar inom estetik och avancerad skönhetsvård. Kunderna kan vara allt ifrån sköterskor och läkare på kliniker som arbetar med skönhet och hälsa till förhandlande bolagsledare. Detta kräver ett affärsmässigt och strategiskt tänkande samt att du är en stark människokännare och relationsbyggare.
Du ska fungera som en samrbetspartner och affärskollega. Du är snabb, serviceinriktad med ett affärsmässigt och strategiskt tänkande. Du drivs och utvecklas av tuffa diskussioner.

Tillsammans med ansvarig chef tar du framde startegiska planerna för distriktet. Du kommer även att koordinera och arbeta för ett nära samarbete med de lokal KAM inom varje distrikt.

Företaget har en stark pipeline och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Bostadsort: Stockholm med omnejd

Vi ser att du har:

  • flera års erfarenhet av sälj och marknad
  • erfarenhet från förhandling
  • akademisk examen
  • erfarenhet från läkemedel, med tech eller FMCG (gärna inom hudvård eller estetik)
  • erfarenhet av B2B

För mer information om tjänsten kontakta:

Josefin Fogelqvist eller Charlotta Babington Thorszelius

Top