Head of Public & Regulatory Affairs - Stlm

Till ett stort svenskt bolag inom Media-och Telecom söker vi en Head of Public & Regulatory Affairs, som ska arbeta gentemot beslutsfattare och andra, för bolaget viktiga samhällskontakter. Personen ska rapportera till Director Strategy and Public Affairs.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att initiera och driva bolagets arbete inom public affairs, gentemot olika intressenter som kommuner, regering, riksdag, EUs institutioner, statliga bolag och myndigheter samt arbeta med regulatoriska frågor. I nära samarbete med nyckelpersoner ska man utveckla samarbetet med viktiga målgrupper. Man är också delaktig i den bild som sätts av bolaget liksom att integrera politisk och regulatorisk analys i företagets affärsstrategier.

För att lyckas i rollen krävs en mycket god kännedom om hur man navigerar inom svensk inrikespolitik, på såväl regeringsnivå som på kommunalnivå.  Man ska också ha en praktisk erfarenhet om verktygen för att nå framgång med arbetet inom public affairs kopplat till verksamheten.

Du är en självgående, leveranssäker, orädd och prestigelös person, med en mycket god förståelse för affären. Du ska ha en tidigare erfarenhet från att framgångsrikt ha arbetat med public affairs, troligen från en liknande roll på annat företag eller från byrå. Branscherfarenhet från Media- och Telecom är ett stort plus.

För mera information om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Ahlström, sah@bondi.se alt. på tel. 070-604 42 97

 

Top