Koncernekonom Controller - Sthlm

Vi söker en koncernekonom/controller till ett spännande företag som är verksamt inom Life Science och Media området. Företaget startar nu upp en helt ny verksamhet med och söker i samband med denna expansion en kompetent koncernekonom. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta nära med koncernens ekonomichef och ledning. Detta är en spännande och utvecklande roll för dig som uppskattar att arbeta i en händelserik miljö.
Du skall vara med och utveckla koncernens hantering av redovisningsfrågor och finansiell syn ur ett större perspektiv. Rollen ställer krav på praktisk ekonomi- och redovisningskunskaper samt på en god förmåga att stödja andra medarbetare. Du är noggrann, kommunikativ, driven och energisk. Du kommer att ha ett helhetsansvar för dina arbetsuppgifter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att bestå av koncernredovisning, analyser, rapportering, budget, årsboksslut och deklarationer. Du kommer även att stötta både ledning och övriga medarbetare inom ditt kunskapsområde.

Utbildning/Erfarenhet
 Ekonomiutbildning är ett krav.
 Erfarenhet från att ha arbetat på ägarlett företag är meriterande.
 Krav på erfarenhet av redovisningsarbete på kvalificerad nivå i minst 4 år, samt erfarenhet och goda kunskaper om koncernredovisning, skatteredovisning, bokförings- och årsredovisningslagar med mera.
 God vana och intresse av att arbeta i Excel.
 Erfarenhet av MS Dynamics AX (Axapta) och INSIKT är meriterande.
 Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om du är intresserad skicka in ditt CV till Erika Sandin på esa@bondi.se senast den 15 augusti

Top