Ansvarig digital kommunikation-Stockholm

Vi söker en Ansvarig digital kommunikation till ett stort fackligt yrkesförbund.

Som Ansvarig digital kommunikation är man en viktig kugge i kommunikationen kring förbundets påverkansarbete. Utifrån övergripande satta kommunikationsmål ska man initiera projekt, stödja genomförandet genom egen operativ insats och projektledning eller ge verktyg till andra samt analysera aktiviteter och projektresultat.

Man har ett samordningsansvar för en grupp på fyra personer som arbetar strategiskt med den digitala kommunikationen. Förbundet befiner sig i ett utvecklingsskede där de gör om alla sin webbplatser utifrån en ny digital strategi och man ska strategiskt leda detta arbete. Rollen kräver att man är en god strateg samtidigt som man gillar hands-onarbetet.

Vi tror att du idag arbetar med digital kommunikation, antingen som projektledare på en byrå eller med liknande arbetsuppgifter på ett företag/en organisation. Vi tror även att du har en viss teknisk kompetens samt att du har erfarenhet från politiskt styrda organisationer/medlemsorganisationer. Du är en god kommunikatör och har en god förmåga att uttala dig i tal och i skrift.

 

Top