Account Manager - södra Sverige

Som Account Manager kommer du att ansvara för ett unikt läkemedel i sin klass. Dessutom är läkemedlet i en mycket spännande fas med en snar lansering av en ny beredningsform som är mycket efterlängtad av såväl specialister som patienter. Förutom nuvarande läkemedel och lanseringen av ny beredningsform ligger en uppföljare i pipeline för en lansering inom en snar framtid samt ytterligare två mycket lovande produkter inom kort.

Som Account Manager är du med från början i uppbyggnaden av ett helt nytt team inom psykiatri/CNS och kommer ta del av en spännande resa och en period där företaget har en stark tillväxt och flera nya lovande produkter väntas.

Vi söker en person med ett strukturerat, affärsmässigt tänkande som är van att arbeta och tänka som en senior säljare med erfarenhet från att planera, genomföra, driva och utvärdera projekt och utbildningar tillsammans med prioriterade kliniker och nyckelkunder inom sjukvården. Det kommer att vila ett affärsmässigt ansvar på dig som AM att se och greppa möjligheter, skapa långsiktiga affärsmässiga relationer, våga ta egna initiativ och ha ett strategiskt tänkande i syfte att driva försäljningen  framåt.

Du är redo att ta ett större ansvar och vet hur man bearbetar dagens beslutsfattare och kommer genom god planering, framförhållning och strategiskt tänkande skapa ny möjligheter för ökad försäljning.

 


Bostadsort: Södra Sverige.

 

Ytterligare information får du av Mats Hæger. 0768-727 444.

 

Top