Projektledare inom effektiv energianvändning,Stockholm

Projektledare inom effektiv energianvändning, Stockholm

Sustainable innovation (Sust) förverkligar hållbara energilösningar med ledande företag, entreprenörer och forskare.  

 

Genom att driva utvecklingsprojekt i samarbete med ledande företag, entreprenörer och forskare testar och utvecklar man svenska innovationer inom hållbara energilösningar. I projekten testas ny teknik och innovativa metoder vilket leder till goda exempel och projektresultat samt ett insteg på marknaden för entreprenörer. Genom möten för beslutsfattare; i näringsliv­, politik och förvaltning skapar Sust viktiga mötesplatser för en ökad energieffektivisering.

 

Sust är grundat av Sveriges ledande företag i samarbete med Energimyndigheten, i syfte att utveckla hållbara energilösningar för export.

 

Vi söker nu för Susts räkning en projektledare som ska driva större projekt med andra aktörer, i syfte att utveckla och demonstrera energieffektiva lösningar.

 

Som projektledare ska du självständigt starta, utveckla och driva kundprojekt från grunden. Vi tror att du idag arbetar/har arbetat som projektledare eller konsult, företrädesvis inom branscher som ex bygg, fastighet eller infrastruktur. Du har ett särskilt intresse och ett stort engagemang för energieffektiviseringsfrågor.

 

För mer information, vänligen kontakta Susanne Ahlström, sah@bondi.se Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen  alt. på 070-604 42 97

Top