Rekryteringskonsult Bank och Finans - Köpenhamn

Bondi Executive Search expanderar inom segmentet bank och finans och söker nu en senior driven person som headhunter. Vi följer våra kunder i deras etablering i Köpenhamn och söker dig som har gedigen erfarenhet från finansbranschen gärna på chefsnivå samt är intresserad av att arbeta i en entreprenörs driven miljö. På Bondi lägger vi stor vikt vid att varje konsult har arbetslivserfarenhet inom det specifika område man rekryterar till. Detta för att säkerställa en gedigen förståelse för kundernas behov och kandidaternas kompetens. 

Rollen omfattar primärt insäljning av våra tjänster mot existerande kunder, rådgivning både mot kund och kandidater. Du ingår i gruppen med ansvar för Bank och Finans men arbetar självständigt med att skapa uppdrag samt search av kandidater. Du kan bo i Sverige eller Danmark.

Vi finns i mycket representativa lokaler i ett av de bästa lägen. För rätt person med stort affärsdriv erbjuder vi generösa villkor och stor möjlighet att påverka företagets framtid. Kontakta Bahram Bolghari påbbo@bondi.se eller mobilen +46 705 573 875. 

Top