Erfaren arkitekt - Stockholm

Är du en engagerad arkitekt som tycker om att jobba brett och samtidigt utvecklas? Vi söker en person som kan vara med och driva våra projekt från början till slut, stora som små. Du är med att skapar hållbara miljöer för människor att arbeta, leva och trivas i. Vi växer och i denna roll får du möjlighet att utveckla företaget och dig själv. 

Vi erbjuder dig

VIZ arkitekter arbetar främst mot kommersiella fastighetsägare där vi levererar allt från säljritningar och förslag fram till fullständig projektering, det vill säga allt som har med fastighetsägarens bestånd att göra. Vi är ett litet kontor där varje medarbetare har ett stort ansvar. Det är högt tempo och det innebär att du ansvarar för hela projektet, stora som små frågor, och att driva det framåt.  

Hos oss får du en större roll för den kreativa processdelen, både interiört och exteriört. Det innebär att du behöver ha en inredningsarkitekts ådra och samtidigt klara av utvändiga gestaltningar med möjlighet att inspirera samt driva utvecklingen av befintliga kommersiella lokaler. Du kommer ha eget budgetansvar och därför är det viktigt med ett ekonomiskt sinne för om-, till- och nybyggnation, tidsåtgång samtidigt som det är viktigt att leverera uppdrag med kvalité. 

Vi arbetar nära våra uppdragsgivare, där man förväntas bygga långa relationer och leverera enligt deras önskemål. Du har stora möjligheter att påverka din och vår gemensamma utveckling då vi befinner oss i en expansiv fas. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet och som är utbildad Arkitekt SAR/MSA. 

Bred kunskap av gestaltning exteriört och interiört av alla dess slag, från t ex industrilokal till kontor. 

Stor erfarenhet av projektering där du driver ett eller flera projekt samtidigt, handleder andra samt ansvar för budgeten. 

Vi ser gärna att du hanterar följande program

- Archicad eller Autocad eller Revit 

- Sketchup

- Photoshop, Illustrator, indesign etc

- Microsoft Office

Även om jobbet är väldigt självständigt är det samtidigt viktigt för oss att bygga teamkänsla, stötta varandra i respektives projekt och finnas där som ”boll-plank”. Som person är du positiv, ansvarstagande, utvecklingsorienterad och drivs av att leverera goda resultat. Du har ett stort engagemang och god förmåga att samarbeta och bygga relationer. 

Vilka är vi

VIZ Arkitektkontor är ett nischat arkitektkontor med 14 anställda. Vi arbetar främst med kommersiella om- och tillbyggnader men antalet projekt inom nybyggnation ökar. Vi jobbar bl a tillsammans med fastighetsägare som Fabege, Fastpartner, Balder, Corem, Atrium Ljungberg, Lundbergs, Bonniers Fastigheter och Humlegården mm. 

Vi sitter i stora ljusa lokaler på Södermalm nära kommunikationer. En gång om året åker vi iväg på en konferensresa för inspiration. 

I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med Pia-Lena Moller, Bondi Executive. Eventuella frågor besvaras av Pia-Lena på 070-777 77 77.

Vänligen skicka in din ansökan direkt till Pia-Lena på pmo@bondi.se 

Top