Junior Associate till växande läkemedelsbolag

Vi söker en person med kunskap inom molekylärbiologi/biomedicin som är ordningasam, proaktiv och själv kan se vad som behöver göras inom sitt ansvarsområde. Troligtvis har du precis börjat din prefessionella karriär och är ivrig att kunna bidra. Vid denna tjänst kommer du ha möjlighet att skaffa dig erfarenhet av hur verksamheten vid ett mindre läkemedelsbolag fungerar.

I rollen som Junior Associate kommer du att ha en viktig supportfunktion inom alla verksamhetsområden på företaget, från att stötta företagsledningen på olika sätt i deras arbete, till att sköta det praktiska kring kontoret. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innefatta att hjälpa till att ta fram presentationsmaterial, omse företagets digitala kommunikationskanaler, sköta administrativa system, lösa möteslogistik, etc. En viktig del i arbete är även att omse allt det praktiska kring kontoret, inklusive ansvar för kontorets inköp och budget, samt kontakter med leverantörer av kontorsrelaterade servicetjänster. Det är också du som ansvarar för att kontoret är i ett representabelt och funktionellt skick.  

För att trivas i rollen som junior associate bör du tycka att det är spännande att jobba med mycket varierande arbetsuppgifter och trivas med att ha ett eget ansvarsområde som du sköter själv. Du är även prestigelös och villig att hugga i där det behövs.

Kontakta Ann Rihani via mobil eller mail. Skicka in din ansökan via Applic 

Top