Produktionschef - läkemedelsbolag i Ängelholm

Vill du vara med och utveckla produktionen på ett expansivt svenskt läkemedelsföretag? På AB Cernelle ställs det höga krav på tillverkningsprocessen och organisationen behöver stärkas ytterligare med en operativ produktionschef.

Om företaget

AB Cernelle utvecklar och tillverkar högkvalitativa pollenextrakt för medicinsk behandling av symtom i de nedre urinvägarna orsakade av; godartad prostataförstoring, kronisk prostatainflammation samt bäckensmärtsyndrom. Cernitol och Cernitol Novum är egenutvecklade växtbaserade läkemedel som distribueras till flera länder i Asien och Europa. Cernitol har nyligen godkänts av franska läkemedelsverket och Cernelle ser detta som ett genombrott för expansion i Europa. Bolaget etablerades 1953 och är beläget strax utanför Ängelholm. Backahill, ett investmentbolag med rötterna i nordvästskåne äger AB Cernelle. www.cernitol.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som produktionschef ingår personalansvar för ca 15 personer och du rapporterar till Head of Operations. Din huvudsakliga arbetsinsats kommer du att göra i produktionen i samarbete med Cernelles duktiga operatörer. Ni arbetar tillsammans med förbättringsprojekt, utveckling av processer och metoder, implementering och uppföljning av produktionsresultat, analys och dokumentation.

Som produktionschef ska du självständigt kunna driva projekt samtidigt som du är delaktig i den dagliga verksamheten och du ska kunna ta dig an både mindre och större projekt. Då kvalitets-

arbetet har en central roll i denna verksamhet kommer du att ha ett nära samarbete med företagets kvalitetsavdelning i arbetet med processer, instruktioner, dokumentation och uppföljning kring kvalitetsutfall.

Din profil

Vi söker dig som har minst fem års produktionserfarenhet från en verksamhet med batchstyrd tillverkning med höga kvalitetskrav antingen från läkemedels- eller livsmedelsindustrin eller från kemisk industri. Du ska ha medverkat i och gärna varit drivande i de förändringsarbeten som genomförts. Du har god kunskap om GMP och arbetat med LEAN-production koncept.

Som person är du kommunikativ och pedagogisk och har en god känsla för ordning och reda. Du är duktig på att bygga relationer och samarbeta med andra. Eftersom dokumentation är basen för ditt arbete är du duktig på att uttrycka dig i skrift både på svenska och engelska.

Cernelle erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får arbeta med duktiga och engagerade medarbetare, intressanta produkter och har möjlighet att utvecklas tillsammans med en verksamhet i tillväxt.

 

Top