Produktspecialist Med Tech, Stockholm

Vi söker en produktspecialist inom Med Tech till ett mindre expansivt bolag med mycket god tillväxt. Företaget har funnits några år i Sverige och har en årlig tillväxt på 25-40 %. Målet är att bli dubbelt så stora inom tre år.

Produkten är unik och nyttan för patienterna som ofta finns i den palliativa vården är mycket tydlig samt att behandlingen innebär färre besök på sjukhus.

Du ansvarar för försäljningen till flera olika kliniker på sjukhusen bl.a. palliativ medicin, onkologer, lungmedicin och röntgen. Dessutom är undervisning av vårdpersonal/anhöriga/patienter i ett korrekt handhavande en stor och viktig del i tjänsten. Service till sjukvården i "världsklass" är ett motto som företaget lever efter och därför krävs flexibilitet och att du trivs i en dynamisk miljö.

Du kommer ingå i ett litet team med stark sammanhållning där man hjälper varandra och där teamets mål är viktigare än de enskilda medlemmarnas.

Du bör ha erfarenhet av försäljning inom Med Tech men rätt personlighet med klinisk erfarenhet som sjuksköterska kan också vara aktuell.

Top