Regulatory Affairs & QA Director

Vi söker dig som vill anta utmaningen att leda Regulatory Affairs & QA arbetet på en av de ledande leverantörerna inom hälsa och välbefinnande i Sverige.

Företaget är verksamt på den Nordiska marknaden och erbjuder produkter och varumärken inom hälsosamma livsmedel och hygienprodukter, sportnutrition, viktkontroll, förkylningsprodukter m m - allt med inriktning på välbefinnande och hälsa. De har ett stort sortiment av ekologiska produkter och specialprodukter.

Företaget är expansivt och växer både organiskt och genom förvärv som är en integrerad del av verksamheten De har under de senaste åren förvärvat starka nordiska bolag och varumärken inom hälsa och varumärken i kategorier där de har bäst kunskap och där det finns möjligheter för stark tillväxt. Företaget kartlägger och inventerar nu även möjliga förvärv för en expansion i Europa, utanför Norden.

Företaget söker nu en Director of Regulatory Affairs & QA som kan leda och utveckla funktionen inom den svenska verksamheten med en beräknad omsättning 2018 på 1.200 MSEK och ca 2 000 artiklar.

För att lyckas i rollen måste du ha:

  • ·       Gedigen erfarenhet inom Regulatory Affairs & QA.
  • ·       Många års erfarenhet från FMCG, gärna livsmedel. Fördel om du även har erfarenhet från läkemedelsbranschen.
  • ·       Erfarenhet från liknande position alt. tydliga ledaregenskaper med en uttalad vilja att utveckla ditt ledarskap.
  • ·       Förmåga att arbeta självständigt i en dynamisk organisation.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö.

Top